BLI KONTAKTET AV EN EIENDOMSMEGLER

Fyll ut skjemaet nedenfor, så kontakter en av våre eiendomsmeglere deg innen kort tid. 

Aktiv Eiendomsmegling Frognerveien

På utkikk etter en eiendomsmegler? 

Se hva kundene våre sier:

"Jeg kunne ikke vært mere fornøyd! Jeg fikk svært gode resultat ved salg av min leilighet og hele prosessen har vært gjennomført trygt og profesjonelt med upåklagelig service."

 - Terje Lystrup

"Salgsprosessen ble håndtert på en meget profesjonell og tilfredsstillende måte. Anbefales!"

 

 - Beate Hansen

Se hva kundene våre sier:

Facebook.com/AktivFrognerveien

Facebook.com/AktivFrognerveien

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vårt fokus er å gjøre boligsalg enkelt for kundene våre. Det å selge bolig er en prosess som mange føler er krevende og komplisert. Derfor er vi opptatte av å veilede deg gjennom hele prosessen fra A-Å, og sørge for at dine interesser alltid blir ivaretatt. Det er kanskje derfor vi har så fornøyde kunder?

Boligbytte er som regel noe man kun gjør noen få ganger i livet. I mange tilfeller er det vanskelig å vite hva man skal se etter, hvor man skal begynne og hvordan man kan få best resultat. Derfor tilbyr vi boligrådgivning, hvor vi gir deg råd og tips i forbindelse med både kjøp og salg av bolig. Vi er her for å hjelpe deg.

Gratis verdivurdering

Selge bolig

Boligrådgivning

Vi i Aktiv er lokalkjente på Frogner og omegn, og kjenner ditt område. Enten du vurderer å selge boligen din, ønsker bedre rentebetingelser på boliglånet eller bare er nysgjerrig på verdien av din bolig kan vi hjelpe deg.

PersonvernCookies

RING: 23 96 80 60 

RING: 23 96 80 60