BLI KONTAKTET AV EN EIENDOMSMEGLER

Fyll ut skjemaet nedenfor, så kontakter en av våre eiendomsmeglere deg innen kort tid. 

Aktiv Eiendomsmegling Frognerveien

På utkikk etter en eiendomsmegler? 

RING: 21 04 82 19

Se hva kundene våre sier:

"Jeg kunne ikke vært mere fornøyd! Jeg fikk svært gode resultat ved salg av min leilighet og hele prosessen har vært gjennomført trygt og profesjonelt med upåklagelig service."

 - Terje Lystrup

"Salgsprosessen ble håndtert på en meget profesjonell og tilfredsstillende måte. Anbefales!"

 

 - Beate Hansen

Se hva kundene våre sier:

Facebook.com/AktivFrognerveien

Facebook.com/AktivFrognerveien

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vårt fokus er å gjøre boligsalg enkelt for kundene våre. Det å selge bolig er en prosess som mange føler er krevende og komplisert. Derfor er vi opptatte av å veilede deg gjennom hele prosessen fra A-Å, og sørge for at dine interesser alltid blir ivaretatt. Det er kanskje derfor vi har så fornøyde kunder?

Boligbytte er som regel noe man kun gjør noen få ganger i livet. I mange tilfeller er det vanskelig å vite hva man skal se etter, hvor man skal begynne og hvordan man kan få best resultat. Derfor tilbyr vi boligrådgivning, hvor vi gir deg råd og tips i forbindelse med både kjøp og salg av bolig. Vi er her for å hjelpe deg.

Gratis verdivurdering

Selge bolig

Boligrådgivning

Vi i Aktiv er lokalkjente på Frogner og omegn, og kjenner ditt område. Enten du vurderer å selge boligen din, ønsker bedre rentebetingelser på boliglånet eller bare er nysgjerrig på verdien av din bolig kan vi hjelpe deg.

Eiendomsmegleren med landets mest fornøyde kunder.

RING: 21 04 82 19